Padavin ne bo

Foto: Žurnal24 poplave, Ljubljana, Barje, 09_12_10
Vreme. Pred nami oblačen konec tedna.
Oglej si celoten članek

V prihodnjih dneh se bo ohladilo, vendar padavin ne bo. Konec tedna lahko pričakujemo nekaj oblačnosti; več v soboto, nekoliko manj v nedeljo. Vreme bo prihodnji teden suho, z zimskimi temperaturami, ki bodo zjutraj okoli minus deset, čez dan pa okoli nič stopinj Celzija.

V začetku tedna bo precej jasno brez večjih sprememb. V drugi polovici tedna se bo še nekoliko ohladilo, pa tudi nekaj oblačnosti bo. Napovedana je srednje visoka oblačnost, pravijo na agenciji za okolje.

Umirjanje vodotokov
Hidrološke razmere v ogroženih delih Slovenije se že umirjajo. Visokovodne razmere so še vedno na območju Zasavja, Posavja in na območju reke Krke ter prav tako v spodnjem toku reke Vipave. Reka Ljubljanica še vedno poplavlja Ljubljansko barje, vendar bo njena gladina upadla.

V naslednjih dneh pričakujemo postopno umirjanje. Preostale reke po državi so že začele upadati. Konec tedna lahko pričakujemo tudi umirjanje kraških vodotokov, smo še izvedeli na agenciji za okolje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.