Padel iz vozila in umrl

Foto: Žurnal24 null
Na cesti Krnica – Rudno polje po prevračanju vozila eden izmed dveh potnikov padel iz avtomobila in umrl.
Oglej si celoten članek

Že včeraj smo skopo poročali (za galerijo fotograij klikni na povezavo) o prometni nesreči na območju Pokljuke, ki je zahtevala novo žrtev. Danes smo dobili nekaj več podatkov, kako je do nesreče pravzaprav prišlo.

"Voznik osebnega avtomobila in sopotnik v vozilu, oba iz Gorij, sta se dopoldne, nekaj pred deseto, peljala iz smeri Mrzlega studenca proti Rudnem polju. Voznik vozila po daljši pregledni ravnini, hitrosti vozila in načina vožnje ni prilagodil lastnostim ceste, zaradi česar je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Vozilo je izgubilo tudi stik z voziščem in se pričelo prevračati," pravijo na kranjski policiji.

Eden od potnikov je padel iz vozila in zaradi poškodb umrl. Drugi udeleženec je ostal v vozilu in utrpel lahke telesne poškodbe, z reševalnim vozilom so ga odpeljali v jeseniško bolnišnico. Kdo je vozilo vozil, še ni znano; policisti so opravili ogled mesta in posledic nesreče. Na podlagi ugotovitev bodo skušali ugotoviti, kdo je bil za volanom vozila, na katerem je po nestrokovni oceni sicer škode za sedem tisoč evrov.

Ogled mesta prometne nesreče sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Kranju in dežurna državna tožilka Okrožnega državnega tožilstva v Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.