Slovenija
6 ogledov

Padel iz vozila in umrl

null Žurnal24 main
Na cesti Krnica – Rudno polje po prevračanju vozila eden izmed dveh potnikov padel iz avtomobila in umrl.

Že včeraj smo skopo poročali (za galerijo fotograij klikni na povezavo) o prometni nesreči na območju Pokljuke, ki je zahtevala novo žrtev. Danes smo dobili nekaj več podatkov, kako je do nesreče pravzaprav prišlo.

"Voznik osebnega avtomobila in sopotnik v vozilu, oba iz Gorij, sta se dopoldne, nekaj pred deseto, peljala iz smeri Mrzlega studenca proti Rudnem polju. Voznik vozila po daljši pregledni ravnini, hitrosti vozila in načina vožnje ni prilagodil lastnostim ceste, zaradi česar je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Vozilo je izgubilo tudi stik z voziščem in se pričelo prevračati," pravijo na kranjski policiji.

Eden od potnikov je padel iz vozila in zaradi poškodb umrl. Drugi udeleženec je ostal v vozilu in utrpel lahke telesne poškodbe, z reševalnim vozilom so ga odpeljali v jeseniško bolnišnico. Kdo je vozilo vozil, še ni znano; policisti so opravili ogled mesta in posledic nesreče. Na podlagi ugotovitev bodo skušali ugotoviti, kdo je bil za volanom vozila, na katerem je po nestrokovni oceni sicer škode za sedem tisoč evrov.

Ogled mesta prometne nesreče sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Kranju in dežurna državna tožilka Okrožnega državnega tožilstva v Kranju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.