Padel v reko, iskali so ga zaman

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj nekaj pred šesto zvečer je na območju Šobca starejši moški padel v Savo Bohinjko. Reka ga je odnesla. V iskalni akciji je sodelovalo okrog sto ljudi, našli ga niso. Akcijo danes nadaljujejo.
Oglej si celoten članek

Starejši Tržičan je pri sprehodu v naselju Bodešče v Občini Bled padel v Savo Bohinjko. "Deroča reka ga je odnesla," je za Žurnal24 potrdil Bojan Kos s kranjske policije. "Na sprehodu ga je spremljala še ena oseba, v bližini je bil še en par, ki je moškemu poskušal pomagati, vendar ga je reka že odnesla."

V iskalno akcijo je bilo aktiviranih 83 gasilcev z Bleda, Lesc, Radovljice, Podnarta, Mošenj, Lancovega in Jesenic, poleg teh pa so se v akcijo vključili potapljači, reševaci, policisti in celo reševalni helikopter.

"Moškega sinoči niso našli, akcijo nadaljujejo danes," nam je povedal Kos in pristavil: "Danes popolno pregledujejo rečno strugo, in to peš, v vodi, načrtovan je spet tudi vzlet helikopterja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.