Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Padel v reko, iskali so ga zaman

Reka Sava, deroča reka, Črnuče, poplave Žurnal24 main
Včeraj nekaj pred šesto zvečer je na območju Šobca starejši moški padel v Savo Bohinjko. Reka ga je odnesla. V iskalni akciji je sodelovalo okrog sto ljudi, našli ga niso. Akcijo danes nadaljujejo.

Starejši Tržičan je pri sprehodu v naselju Bodešče v Občini Bled padel v Savo Bohinjko. "Deroča reka ga je odnesla," je za Žurnal24 potrdil Bojan Kos s kranjske policije. "Na sprehodu ga je spremljala še ena oseba, v bližini je bil še en par, ki je moškemu poskušal pomagati, vendar ga je reka že odnesla."

V iskalno akcijo je bilo aktiviranih 83 gasilcev z Bleda, Lesc, Radovljice, Podnarta, Mošenj, Lancovega in Jesenic, poleg teh pa so se v akcijo vključili potapljači, reševaci, policisti in celo reševalni helikopter.

"Moškega sinoči niso našli, akcijo nadaljujejo danes," nam je povedal Kos in pristavil: "Danes popolno pregledujejo rečno strugo, in to peš, v vodi, načrtovan je spet tudi vzlet helikopterja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.