Pahor bo pesti stiskal na Kitajskem

Foto: Žurnal24 Pahor se mudi na večdnevnem obisku na Kitajskem. (Foto: Mediaspeed)
Ob 16. uri lahko pričakujemo izpraznjene ulice, pred televizijskimi sprejemniki pa glasne navijače. Pahor bo navijal na Kitajskem, Lahovnik pričakuje zmago z 2:1.
Oglej si celoten članek

Pahor bo navijal na Kitajskem
Nogometaše bo spremljal tudi premier Borut Pahor, ki je trenutno na obisku na Kitajskem. Tekmo si bo ogledal v enem izmed hotelov v Šanghaju.

V zmago naših močno verjame tudi minister za gospodarstvo Matej Lahovnik, ki je napovedal zmago Slovenije z 2:1. Za Angleže pa je napovedal, da bodo delali ''družbo svojim prijateljem Francozom na poti domov''.

Pri tem je še potrdil, da bodo vsem angleškim turistom z veseljem dali 25-odstotni popust. "Za četrtfinale je popust 50 odstotkov, 100 odstotkov pa, če bomo prvaki. Vse je zavarovano ... Igre naše reprezentance kažejo, da je dobro, da smo to zavarovali,'' je še dodal minister.

Policija bo nadzirala

Iz Generalne policijske uprave so nam sporočili, da bodo ob rednem delu nadzirali tudi mesta, kjer se bo po njihovih predvidevanjih zbralo veliko ljudi ob gledanju nogometnih tekem.

Njihovi podatki pa ne nakazujejo, da bi ob spremljanju preteklih tekem prihajalo do večjih kršitev javnega reda in miru.

Tekmo nestrpno pričakujejo tudi angleški navijači. Da bi si jih lahko tekmo ogledalo čim več, bodo nekateri angleški delodajalci skrajšali današnji delovni dan, otroci pa bodo lahko prej odšli iz šole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.