Pahor čisti pesjake

Foto: Twitter Borut Pahor Foto: Twitter Borut Pahor Foto: Twitter Borut Pahor Foto: Twitter Borut Pahor Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču Foto: Facebook Pahor v zavetišču
Borut Pahor se danes potepa v zavetišču v Novem mestu. Na Twitterju je kot ponavadi že objavil nekaj prvih fotografij s kosmatinci. Kot kaže, je čistil tudi pesjake.
Oglej si celoten članek

Kampanja Boruta Pahorja je v polnem teku. Prejšnji teden smo ga lahko videli kot delavca na cesti, med šivanjem nogavic, vlekel je vrv na meji s Hrvaško in med vikendom pokazal, da zna vihteti koso.

Danes pa je obiskal zavetišče za živali v Novem mestu, ker se je preizkusil tudi v čiščenju pesjaka.

Borutu Pahorju, Milanu Zveru, Danilu Türku, Moniki Malešič in Marku Kožarju se bo danes na listi za kandidate predsednika RS s svojo pridružila tudi Fani Eršte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:45 2. Avgust 2012.

    Kaj bo naslednja akcija tega bizgeca?

  • 22:02 1. Avgust 2012.

    Je kak je, ampak ideja (če je njegova) je pa dokaj originalna, ne vem če je to doslej že videno …

  • 18:10 1. Avgust 2012.

    Zadnje čase dokazuje, kam spada in za kakšno delo je usposobljen; pakiranje izdelkov, dela na cesti-cestar in na koncu še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.