Pahor: Naj se ZDA neusmiljeno zmotijo

Foto: Žurnal24 (Foto: Nik Rovan)
Smo majhen narod z velikim srcem. Upam, da Alžirci padejo prvi, pravi Pahor.
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Borut Pahor se je, še preden je novinarjem začel razlagati o aktualnih političnih in gospodarskih problemih države, dotaknil jutrišnjega začetka nogometnega svetovnega prvenstva v JAR.

"Želim si, da bi naši fantje uspeli. Smo najmanjša država na prvenstvu, o nas pišejo po vsem svetu, prav je, da smo na to ponosni," je dejal premier.

"Upam, da Alžirci padejo prvi, tako da se bo bo okrepila naša samozavest. Nato pa želim, da se bodo ZDA enako neusmiljeno motile glede njihove zmage, kot so se naši prijatelji iz Rusije. Zatem nas čakajo le še Angleži," je pot v drugi krog prvenstva iz skupine C napovedal premier.

Foto: Žurnal24 Borut Pahor, %C4%8Di%C5%A1%C4%8Denje, kopa%C4%8Dke, nogomet, krta%C4%8Da

 

Pahor si zaradi obveznosti v živo ne bo mogel ogledati nobene od tekem slovenske reprezentance. Morda pa bo zmago nad Alžirijo dočakal na afriških tleh, je hudomušno namignil na morebitni obisk Libije, kamor ga v ponedeljek vabi libijski voditelj Moamer Gadafi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.