Slovenija
22 ogledov

Pahor: Naj se ZDA neusmiljeno zmotijo

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Smo majhen narod z velikim srcem. Upam, da Alžirci padejo prvi, pravi Pahor.

Predsednik vlade Borut Pahor se je, še preden je novinarjem začel razlagati o aktualnih političnih in gospodarskih problemih države, dotaknil jutrišnjega začetka nogometnega svetovnega prvenstva v JAR.

"Želim si, da bi naši fantje uspeli. Smo najmanjša država na prvenstvu, o nas pišejo po vsem svetu, prav je, da smo na to ponosni," je dejal premier.

"Upam, da Alžirci padejo prvi, tako da se bo bo okrepila naša samozavest. Nato pa želim, da se bodo ZDA enako neusmiljeno motile glede njihove zmage, kot so se naši prijatelji iz Rusije. Zatem nas čakajo le še Angleži," je pot v drugi krog prvenstva iz skupine C napovedal premier.

Borut Pahor, %C4%8Di%C5%A1%C4%8Denje, kopa%C4%8Dke, nogomet, krta%C4%8Da | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Pahor si zaradi obveznosti v živo ne bo mogel ogledati nobene od tekem slovenske reprezentance. Morda pa bo zmago nad Alžirijo dočakal na afriških tleh, je hudomušno namignil na morebitni obisk Libije, kamor ga v ponedeljek vabi libijski voditelj Moamer Gadafi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.