Pahor po telefonu z Donaldom in Melanijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Predsednik republike Borut Pahor se je danes popoldne med obiskom v Iranu po telefonu pogovarjal z novoizvoljenim ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz urada predsednika republike, je Pahor izrazil željo po vzpostavitvi tesnih osebnih vezi in po nadaljevanju dobrih odnosov med državama ter Trumpa povabil na obisk v Slovenijo. Sogovornika sta izmenjala nekaj mnenj tudi o drugih vprašanjih.

Trump pa je Pahorja prosil, naj prenese njegove najboljše želje slovenskemu narodu.

Predsednik Pahor, ki je sicer danes sklenil dvodnevni uradni obisk v Iranu, se je po telefonu pogovarjal tudi s Trumpovo soprogo slovenskega rodu, bodočo prvo damo ZDA Melanio Trump, ki ji je zaželel veliko uspeha.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • ode
    19:18 24. November 2016.

    V nekaterih medijih se pojavljajo trditve, da gre za novinarsko gos.

  • 09:31 24. November 2016.

    tipično za borčija, iranci so mu v znak usmiljenja dovolil da kliče v ameriko na njihove stroške, ko jim je …

  • 07:26 24. November 2016.

    ampak tale norček je pa res ena sluz od sluzi. zna se samo prilizovat vsem povprek, naredi pa nič koristnega, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.