Slovenija
58 ogledov

Pahor po telefonu z Donaldom in Melanijo

Melania Trump, Donald Trump Profimedias
Predsednik republike Borut Pahor se je danes popoldne med obiskom v Iranu po telefonu pogovarjal z novoizvoljenim ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.

Kot so sporočili iz urada predsednika republike, je Pahor izrazil željo po vzpostavitvi tesnih osebnih vezi in po nadaljevanju dobrih odnosov med državama ter Trumpa povabil na obisk v Slovenijo. Sogovornika sta izmenjala nekaj mnenj tudi o drugih vprašanjih.

Trump pa je Pahorja prosil, naj prenese njegove najboljše želje slovenskemu narodu.

Predsednik Pahor, ki je sicer danes sklenil dvodnevni uradni obisk v Iranu, se je po telefonu pogovarjal tudi s Trumpovo soprogo slovenskega rodu, bodočo prvo damo ZDA Melanio Trump, ki ji je zaželel veliko uspeha.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • ode 19:18 24.november 2016.

    V nekaterih medijih se pojavljajo trditve, da gre za novinarsko gos.

  • Avatar praufo
    praufo 09:31 24.november 2016.

    tipično za borčija, iranci so mu v znak usmiljenja dovolil da kliče v ameriko na njihove stroške, ko jim je le ta pojamral kako smo brez dnarja in kako nizko plačo ma on sam, sicer me pa moti, vsi tolk ...prikaži več prehitevajo s tem gospodom trampom, ki uradno sploh še ni prisegel in zatorej uradno še ni predsednik ... postopki pri njih trajajo ampak žal je tako, propisi su propisi

  • miki1234 07:26 24.november 2016.

    ampak tale norček je pa res ena sluz od sluzi. zna se samo prilizovat vsem povprek, naredi pa nič koristnega, kot vsi slovenski politiki. bljaks