Pahor v Rogaški nezaželen

Foto: Twitter Borut Pahor Foto: Twitter Borut Pahor Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU Foto: Facebook Pahor v CPU
Borut Pahor bo danes delal v Centru ponovne uporabe (CPU) v Slovenskih Konjicah.
Oglej si celoten članek

Predsedniški kandidat Borut Pahor nadaljuje s svojimi aktivnostmi v sklopu projekta, ki ga je poimenoval SKUPAJ – spodbujajmo drug drugega.

Vendar vse ni šlo tako gladko kot po navadi. Zapletlo se je pri lokaciji. Pahor bi moral obiskati Center ponovne uporabe v Tuncovcu, a se je lokacija v zadnjem trenutku spremenila, in sicer zaradi nekaterih pomislekov lokalne politike. "Sprememba lokacije je bila posledica nekaterih pomislekov lokalne politike v zadnjem trenutku!" je danes dopoldne na twitterju zapisala ekipa Boruta Pahorja, ko je ta svoj današnji obisk v sklopu kampanje pred predsedniškimi volitvami iz Tuncovca pri Rogaški Slatini preselil v Slovenske Konjice.

Kdo mu ni dovolil V Rogaško?

Kot smo izvedeli neuradno, naj bi včeraj zvečer v podjetje poklical Bojan Pirš, direktor javnega komunalnega podjetja OKP Rogaška Slatina, ki si ni želel Pahorjeve prisotnosti.

Pirša, sicer član SDS, je dejal, da je res govoril z direktorico EKO - TCE Marinko Vovk, a da je šlo pri pogovoru za nesporazum. Kot je dejal bi v Tuncovcu z veseljem gostili kogarkoli, rdeče, bele, zelene, ter da mu je žal, da se mora na dan, ko se številni ljudje ubadajo s pomanjkanjem vode, ukvarjati z neljubim zapletom.

O zapletu smo povprašali tudi občino Rogaška Slatina, kjer so nam povedali, da sami niso bili seznanjeni, da Pahorja danes dopoldne ne bo v center ponovne uporabe, ter da so to izvedeli šele zjutraj, ko so želeli na lokacijo poslati predstavnika občine.

Direktorica EKO - TCE Vovkova, ki vodi centra ponovne uporabe v Tuncovcu in v Slovenskih Konjicah, kamor se je Pahor odpravil po zapletu, je bila na minulih parlamentarnih volitvah kandidatka Pahorjeve SD.

Kot je povedala, Pahor centra ni samo obiskal, ampak danes tam dela kot prostovoljec. Z delom v delavnici je začel ob 9. uri, od 13. do 14. ure pa je pomagal še v trgovini.

Počel že veliko stvari

"Delaven" je bil tudi prejšnji teden, ko je obiskal zavetišče za živali v Novem mestu, kjer se je preizkusil v čiščenju pesjakov. Preizkusil se je tudi kot delavec na cesti, med šivanjem nogavic, vlekel je vrv na meji s Hrvaško in pokazal, da zna vihteti koso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:47 17. Oktober 2012.

    tudi v Kočevju in Ribnici ga nočemo..pa se vseeno pride šopirit v pedrosi stilu...

  • 22:27 7. Avgust 2012.

    Bojan Pirš v Ljubljani si nezaželjen, ko pa in če prideš ti bomo dali čreva na plot !

  • 11:19 7. Avgust 2012.

    Končno je tam kamor spada.<br />LP<br />Tupamaros

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.