Pahor za vratarja

Foto: Žurnal24 Doslej je Pahor nogometaše vzpodbujal s čiščenjem kopačk, zdaj pa bo dres obleke
Dobrodelnost slovenskih reprezentantov. Pridružuje se jim tudi premier Pahor, ki naj bi se na prijateljski tekmi v Biljah preizkusil kot vratar.
Oglej si celoten članek

Reprezentanta Valter Birsa in Tim Matavž sta se po vrnitvi s svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki odločila, da bosta dobrodelna. "S Timom sva v JAR doživela neverjetno življenjsko izkušnjo, ki naju je osebnostno obogatila in vzpodbudila k odgovornosti, da pomagava pomoči potrebnim," pravi Birsa.

V petek v Biljah pri Novi Gorici, kjer imata nogometno šolo za otroke, organizirata prijateljsko tekmo, na kateri bo nogometni dres oblekel tudi predsednik vlade Borut Pahor, ki je doslej reprezentanco spodbujal predvsem s tribun in čiščenjem kopačk v slačilnici. Postavili naj bi ga za vratarja.

Konkurenca bo huda, saj bo nasprotnikov gol skoraj zagotovo branil reprezentančni vratar Samir Handanovič. "Upam, da bomo z izkupičkom od prodanih vstopnic komu polepšali dan. Upam, da bo čim več ljudi kupilo vstopnice in tako otrokom pomagalo uresničiti sanje, da bodo življenje videli v lepši luči," je dejal Birsa.

Izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili namenila Zvezi prijateljev mladine Slovenije ter oddelku za invalidno mladino Bolnišnice Stara Gora v Novi Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.