Slovenija
16 ogledov

Pahor za vratarja

Doslej je Pahor nogometaše vzpodbujal s čiščenjem kopačk, zdaj pa bo dres obleke Žurnal24 main
Dobrodelnost slovenskih reprezentantov. Pridružuje se jim tudi premier Pahor, ki naj bi se na prijateljski tekmi v Biljah preizkusil kot vratar.

Reprezentanta Valter Birsa in Tim Matavž sta se po vrnitvi s svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki odločila, da bosta dobrodelna. "S Timom sva v JAR doživela neverjetno življenjsko izkušnjo, ki naju je osebnostno obogatila in vzpodbudila k odgovornosti, da pomagava pomoči potrebnim," pravi Birsa.

V petek v Biljah pri Novi Gorici, kjer imata nogometno šolo za otroke, organizirata prijateljsko tekmo, na kateri bo nogometni dres oblekel tudi predsednik vlade Borut Pahor, ki je doslej reprezentanco spodbujal predvsem s tribun in čiščenjem kopačk v slačilnici. Postavili naj bi ga za vratarja.

Konkurenca bo huda, saj bo nasprotnikov gol skoraj zagotovo branil reprezentančni vratar Samir Handanovič. "Upam, da bomo z izkupičkom od prodanih vstopnic komu polepšali dan. Upam, da bo čim več ljudi kupilo vstopnice in tako otrokom pomagalo uresničiti sanje, da bodo življenje videli v lepši luči," je dejal Birsa.

Izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili namenila Zvezi prijateljev mladine Slovenije ter oddelku za invalidno mladino Bolnišnice Stara Gora v Novi Gorici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.