Pahor že na spletu

Foto: Printscr http://www.up-rs.si/
Foto: Printscr http://www.up-rs.si/
Novi slovenski predsednik Borut Pahor že ima novo spletno stran. Za zdaj na njej ni drugih novic kot fotografije od zaprisege in kronološko razvrščeno delo, ki ga je opravljal do leta 2012.
Oglej si celoten članek

Na uradni strani Urada predsednika Republike Slovenije nas od danes naprej pozdravi že četrti predsednik republike Borut Pahor. Stran še ni dokončana. Na njej je del govora z včerajšnje zaprisege in nekaj fotografij ter opis del, ki jih je Pahor opravljal do leta 2012.

Stran bo kmalu dobila novo podobo

Stran naj bi kmalu dobila končno podobo. V kabinetu predsednika so za Delo povedali, da bo popolnoma funkcionalna spletna stran UP RS, kakršno poznamo, prenovljena oziroma pripravljena v naslednjih dneh. Na njej pa bodo seveda dostopne tudi vsebine, povezane s Pahorjevimi predhodniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:50 24. December 2012.

    Naslov je čisto pravi, naš mali narcis je že v svojem elementu, sedaj se začenja njegovo delovanje, populizem. Da mu …

  • 07:39 24. December 2012.

    Spet državljani SLO nimamo sreče, spet isti obrazi, spet narcisoidni populist, spet prazne retorike v politiko zaljubljenega----obupno

  • 07:08 24. December 2012.

    Samo glej da ga neboš fiksal kot si ga že fiksal ko predsednik vlade, delaj v dobro tudi za revnejše.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.