Slovenija
20 ogledov

Pahor že na spletu

Borut Pahor Printscr http://www.up-rs.si/
Novi slovenski predsednik Borut Pahor že ima novo spletno stran. Za zdaj na njej ni drugih novic kot fotografije od zaprisege in kronološko razvrščeno delo, ki ga je opravljal do leta 2012.

Na uradni strani Urada predsednika Republike Slovenije nas od danes naprej pozdravi že četrti predsednik republike Borut Pahor. Stran še ni dokončana. Na njej je del govora z včerajšnje zaprisege in nekaj fotografij ter opis del, ki jih je Pahor opravljal do leta 2012.

Stran bo kmalu dobila novo podobo

Stran naj bi kmalu dobila končno podobo. V kabinetu predsednika so za Delo povedali, da bo popolnoma funkcionalna spletna stran UP RS, kakršno poznamo, prenovljena oziroma pripravljena v naslednjih dneh. Na njej pa bodo seveda dostopne tudi vsebine, povezane s Pahorjevimi predhodniki.

Komentarjev 11
  • prosti.strelec 07:50 24.december 2012.

    Naslov je čisto pravi, naš mali narcis je že v svojem elementu, sedaj se začenja njegovo delovanje, populizem. Da mu ne pozabim čestitat za OVACIJE, ki jih je prejel pri primopredaji poslovi. Množica ljudi je navdušeno vsklikala BORUT, BORUT tako ...prikaži večo da so ga policisti komaj zaščitili pred navdušeno rajo, še dobro da so v zadnjem času ogradili parlament, vlado in predsedniško rezidenco, da imajo naši ljubljeni vodje sedaj kar svoje ozemlje, predlagal bi jim kot pobudo, da ga naj rasširijo na vso Ljubljano. Saj naš veliki vodja vlade ima iskušnje, kako se to dela (obramboslovec), pa tudi cel kup svetovalcev iz obdobja druge svetovne vojne ima okoli sebe, ki vedo kako je treba s križem in mečem pokoriti, to kumunajzarsko zalego, ki vsak dan demonstrera in širi nestrpnost in nemir med njih voljene izbrance ljudstva.

  • dragec 07:39 24.december 2012.

    Spet državljani SLO nimamo sreče, spet isti obrazi, spet narcisoidni populist, spet prazne retorike v politiko zaljubljenega----obupno

  • Avatar Mirč Sla
    Mirč Sla 07:08 24.december 2012.

    Samo glej da ga neboš fiksal kot si ga že fiksal ko predsednik vlade, delaj v dobro tudi za revnejše.