Papež odstopil, on še ne

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Župana k odstopu poziva tudi koprska opozicija.
Oglej si celoten članek

“Odstopil bom, če bo odstopil papež,” se je glasil eden od pogojev za odstop koprskega župana Borisa Popoviča, zaradi česar je predmet pogostega komentiranja na spletnih forumih.

Danes je Popoviča k odstopu pozvala tudi koprska opozicijska stranka Oljka, razlog pa je obsodba zaradi razžalitve nekdanjega kriminalista Ljuba Volmuta, zaradi katere je župan dobil pravnomočno dvomesečno pogojno zaporno kazen s preizkusno dobo dveh let.

To je druga tovrstna obsodba; zaradi razžalitve novinarke Primorskih novic Petre Vidrih je dobil tri mesece pogojne kazni s preizkusno dobo enega leta.

Popovič je obsojen tudi zaradi utaje davkov (osem mesecev pogojne kazni s preizkusno dobo enega leta), v teku pa so še drugi sodni postopki proti njemu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • mph
    23:38 5. Marec 2013.

    Se strinjam s tabo in imam vsaj glede tega, kar si napisal identične poglede. Sicer sem ga enkrat volil, potem …

  • mph
    23:33 5. Marec 2013.

    Hja, na volitvah je lezel v rit jajecu. No, Zoki je odstopil, vsaj iz stranke, Majer pa niti to ne. …

  • 23:05 5. Marec 2013.

    Se strinjam, da Oljka ni nek faktor in da ob Jurijih, Maršičih, Klevah in podobnih šampionih ni neke izbire. Ma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.