Pazite, kje puščate avto v pogonu!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti PU Celje so imeli te dni precej dela s tatovi in vlomilci; najbolj menda izstopa primer lastnika avtomobila, ki je prižganega pustil pred lokalom.
Oglej si celoten članek

V Žalcu je neznanec ukradel osebno vozilo Seat Leon sive barve, letnik 2006. Lastnik se je z njim pripeljal pred gostinski lokal in očitno menil, da se bo tam zadržal le nekaj minut, nato pa se z avtomobilom odpeljal naprej. Načrte mu je prekrižal neznanec, ki je sedel v prižgani avto in se z njim odpeljal neznano kam. Policisti ga še iščejo. Oškodovani je po ocenah ob dva tisočaka.

Izstopata tudi primera vlomov v cvetličarno tik pred praznikom zaljubljenih; vlomljeno je bilo v cvetličarno v Celju, kjer je neznanec s petka na soboto ukradel dva POS terminal, kasneje pa še enkrat vlomil v taisto cvetličarno in ukradel še menjalni denar. Tudi tega neznanca lastniki še iščejo.

V priporu pa je medtem že 35-letni vlomilec, ki ga je v Ravnah na Koroškem pri vlomu zalotil varnostnik in ga zadržal do prihoda policistov. Preiskovalna sodnica je zoper njega odredila pripor. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:31 15. Februar 2016.

    JA pustiš auto prižgan ga zaminiraš in pol lepo samo z daljincem pripališ čez kakih 10 minut hehe

  • 17:34 15. Februar 2016.

    V normalni državi si kaznovan, če pustiš avto na parkirišču prižgan. Sicer je pa navaden bedak, konec koncev mu je …

  • 16:38 15. Februar 2016.

    "Tudi tega neznanca lastniki še iščejo." Kaj pa delajo policaji, aja štrajkajo ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.