Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Pazite, kje puščate avto v pogonu!

Seat leon x-perience Saša Despot
Policisti PU Celje so imeli te dni precej dela s tatovi in vlomilci; najbolj menda izstopa primer lastnika avtomobila, ki je prižganega pustil pred lokalom.

V Žalcu je neznanec ukradel osebno vozilo Seat Leon sive barve, letnik 2006. Lastnik se je z njim pripeljal pred gostinski lokal in očitno menil, da se bo tam zadržal le nekaj minut, nato pa se z avtomobilom odpeljal naprej. Načrte mu je prekrižal neznanec, ki je sedel v prižgani avto in se z njim odpeljal neznano kam. Policisti ga še iščejo. Oškodovani je po ocenah ob dva tisočaka.

Izstopata tudi primera vlomov v cvetličarno tik pred praznikom zaljubljenih; vlomljeno je bilo v cvetličarno v Celju, kjer je neznanec s petka na soboto ukradel dva POS terminal, kasneje pa še enkrat vlomil v taisto cvetličarno in ukradel še menjalni denar. Tudi tega neznanca lastniki še iščejo.

V priporu pa je medtem že 35-letni vlomilec, ki ga je v Ravnah na Koroškem pri vlomu zalotil varnostnik in ga zadržal do prihoda policistov. Preiskovalna sodnica je zoper njega odredila pripor. 

Komentarjev 4
  • reider 20:31 15.februar 2016.

    JA pustiš auto prižgan ga zaminiraš in pol lepo samo z daljincem pripališ čez kakih 10 minut hehe

  • Ferluci 17:34 15.februar 2016.

    V normalni državi si kaznovan, če pustiš avto na parkirišču prižgan. Sicer je pa navaden bedak, konec koncev mu je prav.

  • hudini 16:38 15.februar 2016.

    "Tudi tega neznanca lastniki še iščejo." Kaj pa delajo policaji, aja štrajkajo ;-)