Pazljivo na cestah: megla zmanjšuje vidljivost

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kaj nas čaka danes na cestah? Trenutno je po večjem delu države mirno, promet je oviran predvsem na Štajerskem. Pazljivost ne bo odveč zaradi goste megle, predvsem v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Na štajerski avtocesti je trenutno zaradi prometne nesreče pred priključkom Maribor - Slivnica v smeri Ljubljane oviran promet; prav tako na cestninski postaji Kompolje v smeri Maribora zaradi okvare tovornega vozila. Po podatkih Prometno - informacijskega centra megla v pasovih zmanjšuje vidljivost, predvsem v okolici Ljubljane.

Na pomurski avtocesti je zaradi povečanega števila tovornih vozil promet oviran pred priključkom Pince v smeri Madžarske. Zaradi okvare avtobusa je na gorenjski avtocesti pred počivališčem Jesenice v smeri Karavank zaprt vozni pas. Velja dodati še, da je cesta čez prelaz Vršič prevozna samo za osebna vozila.

Zaradi praznikov bo omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 t v nedeljo ter v ponedeljek med 8. in 21. uro. Oba dneva veljajo omejitve oz. prepovedi tudi v sosednjih državah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.