Pepelnikova zatajila pomembne podatke

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nekdanja poslanka Državljanskega liste (DL) Truda Pepelnik je bila v sodnem postopku že vse od izvolitve za poslanko. V odstopni izjavi je zamolčala nekaj poglavitnih podatkov.
Oglej si celoten članek

Predsednik DL Gregor Virant je 21. decembra prejel odstopno izjavo poslanke DL Trude Pepelnik. Nekdanja poslanka je v odstopni izjavi, kot kaže, pozabila omeniti, da je sodba proti njej pravnomočna že od 19. julija 2012 in da je kazenski postopek zoper njo potekal zaradi kaznivih dejanj ponareditve uradne listine in zlorabe uradnega položaja. V sodnem postopku je bila tako že vse od izvolitve za poslanko.

Uspelo nam je izvedeti, da se je v sodnem postopku znašla zaradi izdaje dovoljenja za podaljšanje obratovalnega časa gostinskega lokala Kava bar Ž soobsojenca Janeza Škofa.

Ravnala v skladu z načeli?

Razlog za odstop, ki ga je Pepelnikova v odstopni izjavi decembra navedla, je bila sodba Okrajnega sodišča na Ptuju, ki je presodilo, da je v času službovanja na Občini Ruše naredila napako pri vodenju upravnega postopka."Ravnam v skladu z našimi skupnimi načeli in svojim osebnim prepričanjem, da se morajo izvoljeni funkcionarji, obremenjeni s sodnimi postopki, iz politike umakniti," je zapisala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:34 4. Januar 2013.

    So politiki ljudje z visoko stopnjo osebne integritete?<br />http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/713-so-politiki-ljudje-z-visoko-stopnjo-osebne-integritete

  • Sia
    10:33 3. Januar 2013.

    Žal ni problem v tem o čem poroča Žurnal in ostali mediji, ampak o tem kdo je bil obsojen in …

  • 10:21 3. Januar 2013.

    Ok, ženska je goljufala, mal sama mal v navezi z enim lokalčkom...btw kdo je sploh že slišal za ta lokal???....bila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.