Peška umrla, policija prosi za pomoč

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana je za posledicami prometne nesreče umrla 72-letna peška. Policija še vedno naproša vse očividce, naj pomagajo pri razjasnitvi okoliščin.
Oglej si celoten članek

6. decembra okoli 17.40 se je na zaznamovanem prehodu za pešce na križišču Kranjske in Ljubljanske ceste v Radovljici pripetila prometna nesreča, v kateri se je peška huje telesno poškodovala. Policisti so ugotovili, da je prehod pravilno prečkala 72-letna peška, v katero je trčil neznani voznik oziroma voznica osebnega avtomobila.

Oseba se po trčenju ni zaustavila na kraju prometne nesreče in nudila poškodovani pomoči ali o nesreči obvestila pristojnih, temveč je z vožnjo nadaljevala v smeri proti glavni avtobusni postaji v Radovljici.

Policija prosi vse morebitne priče ali osebe, ki karkoli vedo o nesreči, da jih o tem obvestijo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.