Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Peška umrla, policija prosi za pomoč

Prehod za pešce Shutterstock
V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana je za posledicami prometne nesreče umrla 72-letna peška. Policija še vedno naproša vse očividce, naj pomagajo pri razjasnitvi okoliščin.

6. decembra okoli 17.40 se je na zaznamovanem prehodu za pešce na križišču Kranjske in Ljubljanske ceste v Radovljici pripetila prometna nesreča, v kateri se je peška huje telesno poškodovala. Policisti so ugotovili, da je prehod pravilno prečkala 72-letna peška, v katero je trčil neznani voznik oziroma voznica osebnega avtomobila.

Oseba se po trčenju ni zaustavila na kraju prometne nesreče in nudila poškodovani pomoči ali o nesreči obvestila pristojnih, temveč je z vožnjo nadaljevala v smeri proti glavni avtobusni postaji v Radovljici.

Policija prosi vse morebitne priče ali osebe, ki karkoli vedo o nesreči, da jih o tem obvestijo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.