Peško odneslo 10 metrov stran

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Goriških Brdih voznik zbil peško, ki je skočila s parkirišča na cesto. Odbilo jo je 10 metrov stran.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj ob 9.uri se je v Goriških Brdih zgodila prometna nesreča. 20-letni Italijan je z osebnim vozilom peljal v smeri Italije, ko mu je s parkirišča na cesto skočila 20-letna albanska državljanka.

Voznik je peško zadel s prednjim delom vozila. Zaradi močnega trka jo je odbilo približno 10 metrov naprej, kjer je hudo poškodovana obležala na vozišču. Prvo pomoč so ji na kraju nesreče nudili slovenski in italijanski reševalci, ki so jo nato s helikopterjem odpeljana na zdravljenje v videmsko bolnišnico.

Voznika so zaradi vožnje z neprimerne hitrosti kazensko ovadili na okrožno državno tožilstvo, peški pa bo zaradi nepravilnega prečkanja vozišča izdan plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.