Pestro dogajanje v DZ: "Ves čas nam iskreno gledate v oči in kakate v roko!"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Državnem zboru je spet burno.
Oglej si celoten članek

Na današnji 16. nujni seji za Komisije za za nadzor javnih financ so poslanci govorili o gospodarnosti in učinkovitosti porabe javnih sredstev za urgentne nabave zaščitne opreme zaradi epidemije covid-19 ter o predlogu priporočil glede vladnega poročanja Državnemu zboru. Mnenja so bila različna.

Jože Lenart, poslanec LMŠ, je povedal, da ne zaupa več vladi. Po njegovih besedah je treba vse zadeve čim prej razčistiti, saj da jim vlada "ves čas iskreno gleda v oči in kaka v roko. Ne bom to v hrvaškem jeziku povedal, ker veste, kako se pa takrat sliši". Naprosil je državnega sekretarja Aleša Cantaruttija za vpogled, kakšno je bilo stanje ventilatorjev po bolnišnicah.

Portal Politikis pa se je obregnil ob poslanca Levice, Miho Kordiša. Zapisali so, da naj bi "Kordiš čisto podivjal in poleg obtožb drugih obtožil celo družino oziroma gospodinjstvo predsednika vlade Janeza Janše".

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 17:27 14. Maj 2020.

    Na sranje iz parlamenta smo navajeni,nismo pa vajeni,da kakšen poslanec to ugotovi ali zavoha.........

  • 10:27 14. Maj 2020.

    Dobro jutro žurnal komunajzarji, a ste spet maske pa ventilatorje sanjal.

  • 01:22 14. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.