Pet požarov, policija išče požigalca

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Policisti sumijo, da je bil na delu požigalec.
Oglej si celoten članek

Murskosoboški policisti so v treh dneh obravnavali kar pet požarov in po poročanju portala Sobotainfo.com preiskujejo, ali je na delu požigalec

Štirikrat so zagoreli večji zabojniki, enkrat je do požara prišlo v nenaseljeni stanovanjski hiši. Gasilci so po navedbah portala v soboto s pravočasnim posredovanjem preprečili, da bi se požar razširil, je pa ogenj uničil inventar v eni izmed sob. 

"Preko podstrešja bi se požar lahko razširil tudi na sosednjo stavbo, ker je šlo za požar v naseljenem območju," je za portal povedal Branko Kolmanič, poveljnik PGD Murska Sobota. 

Na šoli ostali brez elektirke

V soboto je zagorelo še dvakrat v razmaku dveh ur in na razdalji, manjši od pol kilometra. Obakrat sta po poročanju portala zagorela večja kontejnerja, pri eni izmed trgovin in na parkirišču Srednje poklicne in tehnične šole v Murski Soboti. Tam je danes ponoči zagorelo še enkrat. 

Foto: Sobotainfo.com Požar

Ker se je ogenj s kontejnerjev prenesel tudi na električno omarico, je pol šole ostalo brez elektrike. Ogenj se je razširil tudi na fasado, a ker tam ni bilo oken, požar k sreči ni prišel v notranjost. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.