Slovenija > Črna kronika
1421 ogledov

Pet požarov, policija išče požigalca

Požar Sobotainfo.com
Policisti sumijo, da je bil na delu požigalec.

Murskosoboški policisti so v treh dneh obravnavali kar pet požarov in po poročanju portala Sobotainfo.com preiskujejo, ali je na delu požigalec

Štirikrat so zagoreli večji zabojniki, enkrat je do požara prišlo v nenaseljeni stanovanjski hiši. Gasilci so po navedbah portala v soboto s pravočasnim posredovanjem preprečili, da bi se požar razširil, je pa ogenj uničil inventar v eni izmed sob. 

"Preko podstrešja bi se požar lahko razširil tudi na sosednjo stavbo, ker je šlo za požar v naseljenem območju," je za portal povedal Branko Kolmanič, poveljnik PGD Murska Sobota. 

Na šoli ostali brez elektirke

V soboto je zagorelo še dvakrat v razmaku dveh ur in na razdalji, manjši od pol kilometra. Obakrat sta po poročanju portala zagorela večja kontejnerja, pri eni izmed trgovin in na parkirišču Srednje poklicne in tehnične šole v Murski Soboti. Tam je danes ponoči zagorelo še enkrat. 

Požar | Avtor: Sobotainfo.com Sobotainfo.com

Ker se je ogenj s kontejnerjev prenesel tudi na električno omarico, je pol šole ostalo brez elektrike. Ogenj se je razširil tudi na fasado, a ker tam ni bilo oken, požar k sreči ni prišel v notranjost. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.