Peterica iz prodajaln odnesla za 8 tisočakov izdelkov

Foto: PMP Obrežje
Foto: PMP Obrežje
Peterica hrvaških državljanov je iz devetih prodajaln v Sloveniji odtujila za okoli 8000 evrov izdelkov.
Oglej si celoten članek

Policisti na mejnem prehodu Obrežje so v soboto zvečer opravili mejno kontrolo osebnega avtomobila, hrvaških registrskih oznak. V prtljažnem delu mercedesa so opazili večjo količino novih izdelkov (kozmetike, oblačil in obutve). Na posameznih artiklih so bile še vedno nameščene varnostne kode iz prodajaln. Voznik in potniki policistu niso znali pojasniti izvora predmetov, niti niso imeli dokazila o lastništvu. 

Foto: PMP Obrežje odtujeni predmeti

Foto: PMP Obrežje odtujeni predmeti

 

 

 

 

 

 

Zaradi suma, da izdelki izvirajo iz kaznivih dejanj, so vsem odvzeli prostost in jih pridržali. Poleg tega so zasegli tudi avtomobil in predmete. Med preiskavo so policisti Policijske postaje Krško ugotovili, da so trije osumljenci in dve osumljenki, stari med 18 in 24 let, v Slovenijo pripotovali z namenom, da izvršijo več kaznivih dejanj tatvin iz prodajaln. 

Iz devetih prodajaln v Brežicah, Krškem, Novem mestu in Ljubljani so odtujili za okoli 8000 evrov različnih kozmetičnih izdelkov oblačil in obutve. V prodajalnah so izdelke odlagali v posebej prirejeno večjo torbo, ki je onemogočala sprožitev varovalnega sistema pri odhodu iz prodajalne. 

Včeraj so jih privedli k preiskovalni sodnici v Krškem, ki je za vse odredila sodno pridržanje. 

Foto: PMP Obrežje odtujeni predmeti

Foto: PMP Obrežje odtujeni predmeti

 

 

 

 

 

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:56 20. Januar 2017.

    V Kočevski Rog naj jih izženejo futrat medvede,golazen ustaška!

  • 19:40 17. Januar 2017.

    Ta obarvana lopovska banda ima kraje v krvi !

  • 16:14 17. Januar 2017.

    Iz kje so pripotovali? Lahko objavite te trenerkarje s polnim imenom in priimkom prosim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.