Petletnik se bori za življenje

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V nedeljo malo po osmi uri zvečer je petletni kolesar v okolici Mozirja nenadoma zavil na cesto, ko ga je pri veliki hitrosti zbil avto. Deček se bori za življenje. V Velenju voznik zbil kolesarko, nato pa pobegnil.
Oglej si celoten članek
Po zadnjih informacijah se petletni deček v celjski bolnišnici bori za življenje.
Milena Trbulin, PU Celje

Petletni deček je v naselju Struge vozil otroško kolo v skupini šestih kolesarjev. V neposredni bližini doma je nenadoma zavil levo čez vozišče, proti dovozu do domače hiše. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno po svojem pasu pripeljal  voznik osebnega vozila, ki kljub zaviranju trčenja ni mogel preprečiti. Otrok se je v nesreči hudo poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico.

V steber, nato v reko
V nedeljo ob 23.30 se je huda prometna nesreča zgodila tudi na regionalni cesti izven naselja  Zbelovo. 22-letna voznica je vozila po regionalni cesti iz smeri Poljčan proti Ločam, kjer je izven naselja Zbelovo pripeljala do podvoza ceste pod železniško progo. V ostrem desnem ovinku je voznica zapeljala naravnost ter trčila najprej v ograjo, nato pa v  zid podvoza. Po trčenju je vozilo zapeljalo v reko struge Dravinje, kjer je obstalo na strehi. Voznici in sopotnikoma se je uspelo rešiti iz vozila.

V prometni nesreči sta se voznica in en sopotnik lažje poškodovala, sopotnik na zadnjem sedežu pa huje.

Zbil kolesarko, nato pobegnil
Na Cesti Simona Blatnika v Velenju, pri odcepu za avtokamp Jezero, se je v nedeljo popoldne zgodila tudi prometna nesreča s pobegom. V prometni nesreči sta bila udeležena 59-letna kolesarka in voznik oziroma voznica neznanega vozila, najverjetneje znamke Opel Corsa, kovinsko svetlo zelene barve.

Voznik je po trčenju v kolesarko, ne da bi ustavil in poškodovanki nudil prvo pomoč, s kraja nesreče odpeljal proti Velenju. Kolesarka je v prometni nesreči utrpela hude telesne poškodbe.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.