Pijan čez rdečo, trčil in pobegnil

Foto: Žurnal24 Fotografijo nam je poslala bralka Branka. (Foto: Bralka Branka)
V Ljubljani se je pozno popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena vinjen voznik tovornjaka in voznica osebnega vozila. Po trčenju je prvi pobegnil s kraja nesreče.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj minut po sedmi uri zvečer na križišču Slovenčeve in Bevkove ulice v Ljubljani, je za zurnal24.si povedala tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič.

Voznik tovornega vozila iz Ljubljane je v križišču domnevno prevozil rdečo luč na semaforju in trčil v vozilo, v katerem sta bila voznica in njen sopotnik.

Foto: Žurnal24 nesre%C4%8Da, Ljubljana, avto

Po trčenju je voznik tovornega vozila pobegnil s kraja nesreče, policisti pa so ga izsledili in ustavili pri Ruskem carju na Dunajski cesti. Po pregledu so možje v modrem ugotovili, da je bil voznik vinjen, saj je alkotest pokazal 1,10 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Kljub silovitemu trčenju sta bila voznica in njen sopotnik v osebnem vozilu le lažje telesno poškodovana in sta trenutno v zdravniški oskrbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.