Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Pijan čez rdečo, trčil in pobegnil

Fotografijo nam je poslala bralka Branka. (Foto: Bralka Branka) Žurnal24 main
V Ljubljani se je pozno popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena vinjen voznik tovornjaka in voznica osebnega vozila. Po trčenju je prvi pobegnil s kraja nesreče.

Nesreča se je zgodila nekaj minut po sedmi uri zvečer na križišču Slovenčeve in Bevkove ulice v Ljubljani, je za zurnal24.si povedala tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič.

Voznik tovornega vozila iz Ljubljane je v križišču domnevno prevozil rdečo luč na semaforju in trčil v vozilo, v katerem sta bila voznica in njen sopotnik.

nesre%C4%8Da, Ljubljana, avto | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Po trčenju je voznik tovornega vozila pobegnil s kraja nesreče, policisti pa so ga izsledili in ustavili pri Ruskem carju na Dunajski cesti. Po pregledu so možje v modrem ugotovili, da je bil voznik vinjen, saj je alkotest pokazal 1,10 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Kljub silovitemu trčenju sta bila voznica in njen sopotnik v osebnem vozilu le lažje telesno poškodovana in sta trenutno v zdravniški oskrbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.