Pijan grozil in razbijal po hiši, s kijem nato še nad policista

Foto: Špela Mohorič
Foto: Špela Mohorič
Moškega so pridržali.
Oglej si celoten članek

Okoli 21.30 je policija prejela sporočilo, da v zasebnem prostoru v okolici Novega mesta pijan kršitelj razbija po hiši in ustrahuje družinske člane, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Na kraj sta bila takoj napotena policistka in policist. 36-letni moški ni upošteval njunih ukazov, naj preneha s kršitvijo, v roki je držal  lesen kij, s katerim je pred tem razbijal stekla, hodil proti policistoma in jima grozil z napadom.

Z uporabo prisilnih sredstev sta ga uspešno obvladala in zadržala do prihoda reševalcev, ki so mu oskrbeli ranjeno roko zaradi razbitja stekla. Po zagotovljeni oskrbi so osumljenca odpeljali v prostore za pridržanje.

Novomeški kriminalisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin nasilnega ravnanja in bodo zoper storilca po zaključeni preiskavi na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, so še sporočili iz PU Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:50 1. Junij 2022.

    Čestitke policiji morda sta rešila komu življenje . Od policije pričakujemo,da se odzivajo na vsako prijavo nasilja ,tudi odstranitev nasilne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.