Slovenija
3985 ogledov

Pijan grozil in razbijal po hiši, s kijem nato še nad policista

slovenija 04.12.2009, alkohol, nasilje v druzini, foto:Spela Mohoric Špela Mohorič
Moškega so pridržali.

Okoli 21.30 je policija prejela sporočilo, da v zasebnem prostoru v okolici Novega mesta pijan kršitelj razbija po hiši in ustrahuje družinske člane, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Na kraj sta bila takoj napotena policistka in policist. 36-letni moški ni upošteval njunih ukazov, naj preneha s kršitvijo, v roki je držal  lesen kij, s katerim je pred tem razbijal stekla, hodil proti policistoma in jima grozil z napadom.

Z uporabo prisilnih sredstev sta ga uspešno obvladala in zadržala do prihoda reševalcev, ki so mu oskrbeli ranjeno roko zaradi razbitja stekla. Po zagotovljeni oskrbi so osumljenca odpeljali v prostore za pridržanje.

Novomeški kriminalisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin nasilnega ravnanja in bodo zoper storilca po zaključeni preiskavi na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, so še sporočili iz PU Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 16:50 01.junij 2022.

    Čestitke policiji morda sta rešila komu življenje . Od policije pričakujemo,da se odzivajo na vsako prijavo nasilja ,tudi odstranitev nasilne osebe v pripor. To kar se dogaja zadnje mesece je posledica vsega kar se je dogajalo zadnji dve leti .