Pijan in zadrogiran 23-letnik pristal zraven hiše

Foto: PGD Mengeš Fotografija je simbolična
Danes ob 2.12 ponoči je v Šempetru pri Gorici prišlo do nesreče, ki jo je povzročil 23-letni voznik osebnega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Ko je pripeljal iz smeri Cvetlične ulice proti Stjenkovi ulici, kjer vozišče poteka v levi pregledni ovinek po klancu navzgor, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal naravnost preko betonskega robnika na makadamsko parkirišče. Tam ga je z vozilom pričelo zanašati, izgubil je nadzor nad vozilom in nato zapeljal nazaj na vozišče, kjer je z avtomobilom čelno trčil v betonski zid. Z vozilom je nato drsel po betonskem zidu v smeri vožnje, nato pa je vozilo odbilo naprej in je obstalo na travi zraven stanovanjske hiše.

23-letnik je vozil pod vplivom alkohola (0.76 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka), pozitiven je bil tudi tako imenovani hitri test za prepovedane droge ter psihoaktivne snovi.

Odrejeni strokovni pregled v zdravstveni ustanovi je voznik odločno odklonil, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Čaka ga še srečanje s sodnikom, saj bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.