Slovenija > Črna kronika
2175 ogledov

Pijan in zadrogiran 23-letnik pristal zraven hiše

Fotografija je simbolična PGD Mengeš Fotografija je simbolna.
Danes ob 2.12 ponoči je v Šempetru pri Gorici prišlo do nesreče, ki jo je povzročil 23-letni voznik osebnega avtomobila.

Ko je pripeljal iz smeri Cvetlične ulice proti Stjenkovi ulici, kjer vozišče poteka v levi pregledni ovinek po klancu navzgor, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal naravnost preko betonskega robnika na makadamsko parkirišče. Tam ga je z vozilom pričelo zanašati, izgubil je nadzor nad vozilom in nato zapeljal nazaj na vozišče, kjer je z avtomobilom čelno trčil v betonski zid. Z vozilom je nato drsel po betonskem zidu v smeri vožnje, nato pa je vozilo odbilo naprej in je obstalo na travi zraven stanovanjske hiše.

23-letnik je vozil pod vplivom alkohola (0.76 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka), pozitiven je bil tudi tako imenovani hitri test za prepovedane droge ter psihoaktivne snovi.

Odrejeni strokovni pregled v zdravstveni ustanovi je voznik odločno odklonil, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Čaka ga še srečanje s sodnikom, saj bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.