Pijan padel v bazen

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Na Obali je prišlo danes do dveh nesreč, ki bi se kaj kmalu končali tragično. V Fiesi je pijan moški padel v bazen, v okolici Pirana pa so reševalci komaj rešili 71-letno plavalko.
Oglej si celoten članek

"Obveščeni smo bili o dveh utopljencih, in sicer naj bi do prve nesreče prišlo v Piranu, do druge pa v Fiesi. Ljudje so jima pomagali iz vode, reševalci hitre pomoči so ju oskrbeli in prepeljali v izolsko bolnišnico," so nam zatrdili na koprskem centru za obveščanje.

Kakšno je zdravstveno stanje ponesrečencev, ni znano, vendar pa naj bi bila zunaj smrtne nevarnosti.

Pijan padel v bazen
"Zgodaj popoldan je moški padel v bazen in se skoraj utopil. Policisti, ki so prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da je pijan. Po naših informacijah naj bi poškodovanca peljali na izpiranje v izolsko bolnišnico," je zatrdila Anita Leskovec iz PU Koper.

"Zgodaj zjutraj so naključni mimoidoči v okolici Pirana opazili utapljanje starejše gospe. 71-letno Štajerko so potegnili iz vode, reševalci so ji nudili prvo pomoč in jo ohranili pri življenju. Na nadaljnje zdravljenje je bila prepeljana v izolsko bolnišnico,"
doda Leskovčeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.