Slovenija
27 ogledov

Pijan padel v bazen

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Na Obali je prišlo danes do dveh nesreč, ki bi se kaj kmalu končali tragično. V Fiesi je pijan moški padel v bazen, v okolici Pirana pa so reševalci komaj rešili 71-letno plavalko.

"Obveščeni smo bili o dveh utopljencih, in sicer naj bi do prve nesreče prišlo v Piranu, do druge pa v Fiesi. Ljudje so jima pomagali iz vode, reševalci hitre pomoči so ju oskrbeli in prepeljali v izolsko bolnišnico," so nam zatrdili na koprskem centru za obveščanje.

Kakšno je zdravstveno stanje ponesrečencev, ni znano, vendar pa naj bi bila zunaj smrtne nevarnosti.

Pijan padel v bazen
"Zgodaj popoldan je moški padel v bazen in se skoraj utopil. Policisti, ki so prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da je pijan. Po naših informacijah naj bi poškodovanca peljali na izpiranje v izolsko bolnišnico," je zatrdila Anita Leskovec iz PU Koper.

"Zgodaj zjutraj so naključni mimoidoči v okolici Pirana opazili utapljanje starejše gospe. 71-letno Štajerko so potegnili iz vode, reševalci so ji nudili prvo pomoč in jo ohranili pri življenju. Na nadaljnje zdravljenje je bila prepeljana v izolsko bolnišnico,"
doda Leskovčeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.