Pijan povzročil nesrečo, nato pa še padel iz avta in se poškodoval

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zaradi poškodb so se so ga reševalci odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj so imeli policisti Policijske postaje Brežice polne roke dela z moškim, ki je s svojim jeklenim konjičkom povzročil prometno nesrečo. Policisti so bili o nesreči v Brežicah obveščeni nekaj pred 19. uro, nadaljnje ugotovitve pa so pokazale, da je 69-letni voznik osebnega vozila znamke BMW zaradi neprilagojene hitrosti v krožnem križišču izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je zapeljal na otok ter trčil v prometni znak.

Vendar ga to več kot očitno ni ustavilo, saj je po trčenju nadaljeval z vožnjo do bencinskega servisa, kjer je med izstopanjem iz vozila padel in se poškodoval. Policisti so še ugotovili, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je namreč imel 0,95 miligramov alkohola. Zaradi poškodbe so reševalci moškega oskrbeli ter ga odpeljali v bolnišnico. Policisti pa mu bodo zaradi kršitev izdali plačilni nalog ter na sodišče podali obdolžilni predlog.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:52 1. Avgust 2023.

    Eni pijejo od žalosti,eni od veselja,eni pa od jutra

  • 11:25 1. Avgust 2023.

    Ob padcu iz avtomobila so mu izdatno pomagali policaji, ki so ga znova in znova dvogovali, on pa se je …

  • 10:59 1. Avgust 2023.

    priden...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.