Slovenija > Črna kronika
1469 ogledov

Pijan povzročil nesrečo, nato pa še padel iz avta in se poškodoval

Prometna Policija Saša Despot
Zaradi poškodb so se so ga reševalci odpeljali v bolnišnico.

Včeraj so imeli policisti Policijske postaje Brežice polne roke dela z moškim, ki je s svojim jeklenim konjičkom povzročil prometno nesrečo. Policisti so bili o nesreči v Brežicah obveščeni nekaj pred 19. uro, nadaljnje ugotovitve pa so pokazale, da je 69-letni voznik osebnega vozila znamke BMW zaradi neprilagojene hitrosti v krožnem križišču izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je zapeljal na otok ter trčil v prometni znak.

Vendar ga to več kot očitno ni ustavilo, saj je po trčenju nadaljeval z vožnjo do bencinskega servisa, kjer je med izstopanjem iz vozila padel in se poškodoval. Policisti so še ugotovili, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je namreč imel 0,95 miligramov alkohola. Zaradi poškodbe so reševalci moškega oskrbeli ter ga odpeljali v bolnišnico. Policisti pa mu bodo zaradi kršitev izdali plačilni nalog ter na sodišče podali obdolžilni predlog.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Garancija
    Garancija 11:52 01.avgust 2023.

    Eni pijejo od žalosti,eni od veselja,eni pa od jutra

  • Facja 11:25 01.avgust 2023.

    Ob padcu iz avtomobila so mu izdatno pomagali policaji, ki so ga znova in znova dvogovali, on pa se je kar z glavo zaletaval v policajevo koleno, ki je bilo slučajno tam.

  • Soljatar 10:59 01.avgust 2023.

    priden...