Pijan v policista zalučal kolo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Trebanjski policisti so imeli precej dela s pijanim kolesarjem.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Trebnjega so sinoči obravnavali pijanega moškega, ki je iz smeri Breze proti Pluski v občini Trebnje po sredini vozišča potiskal kolo ter s tem ogrožal sebe in druge. Moški se je do policistov nedostojno vedel, v enega je vrgel kolo in ga pri tem lažje poškodoval. Policisti bodo 66-letnika ovadili zaradi napada na uradno osebo.

Moški, o katerem je policiste obvestil eden od občanov, opozoril in ukazov policistov ni upošteval. Poleg ovadbe na pristojno državno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti, pa so policisti moškemu zaradi kršitve cestnoprometnih predpisov izdali tudi plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Rdeča luč, telefoni ... Policija: tarča bodo kolesarji

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:54 6. Maj 2020.

    Hojs je pozval Vaške straže v pomoč policiji !

  • 11:49 5. Maj 2020.

    tako se dela!!!!

  • 10:50 5. Maj 2020.

    Pa bo šla polovica renovirane kopalnice, v proračun..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.