Pijan zmerjal in žalil policiste, ki so ga nato priprli in mu zasegli avto

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti so imeli nemalo dela s 55-letnim voznikom, ki ni želel ustaviti na njihove pozive. Na koncu so ga priprli in mu odvzeli avtomobil.
Oglej si celoten članek

Vidno pijani voznik na ukaz grosupeljskih policistov najprej ni želel ustaviti avtomobila, ko pa so ga le uspeli ustaviti, so v postopku ugotovili, da je 55-letnik vozil vozilo, ki ni bilo registrirano, brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

"Zavrnil je preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, med postopkom pa je ves čas zmerjal in žalil policiste," je v sporočilu za javnost navedla predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko in dodala, da so vozilo, s katerim je bežal 55-letnik, policisti v skladu s 23. členom Zakona o pravilih cestnega prometa zasegli. Ker pa je ves čas postopka "grozil", da bo uporabil drugo vozilo in nadaljeval z vožnjo, so mu policisti odvzeli prostost na podlagi in ga pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:06 13. Avgust 2016.

    On seveda lahko, če ne bo pa njegova Varuhinja Vlasta zaropotala, pa nas v Bruselj zatožila. Se že vozi z …

  • 19:06 12. Avgust 2016.

    Ciganska posla !! Pa saj jih je brez veze lovit , kajti gnarja itak nimajo , v zaporu jim je …

  • 14:48 12. Avgust 2016.

    Ja točno tako Janez...napisano je, da je bil z neregistriranim avtom, brez vozniškega in še vidno pod vplivom alkohola..ja tak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.