Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Pijan zmerjal in žalil policiste, ki so ga nato priprli in mu zasegli avto

Provida policija radar Saša Despot
Policisti so imeli nemalo dela s 55-letnim voznikom, ki ni želel ustaviti na njihove pozive. Na koncu so ga priprli in mu odvzeli avtomobil.

Vidno pijani voznik na ukaz grosupeljskih policistov najprej ni želel ustaviti avtomobila, ko pa so ga le uspeli ustaviti, so v postopku ugotovili, da je 55-letnik vozil vozilo, ki ni bilo registrirano, brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

"Zavrnil je preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, med postopkom pa je ves čas zmerjal in žalil policiste," je v sporočilu za javnost navedla predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko in dodala, da so vozilo, s katerim je bežal 55-letnik, policisti v skladu s 23. členom Zakona o pravilih cestnega prometa zasegli. Ker pa je ves čas postopka "grozil", da bo uporabil drugo vozilo in nadaljeval z vožnjo, so mu policisti odvzeli prostost na podlagi in ga pridržali.

Komentarjev 6
  • sprehajalec 10:06 13.avgust 2016.

    On seveda lahko, če ne bo pa njegova Varuhinja Vlasta zaropotala, pa nas v Bruselj zatožila. Se že vozi z drugo neregistrirano krntijo. Je nafilal akumulator za drugo, ki stoji na dvorišču. Vztrajno se poskuša divjo srako učiti in ...prikaži več krotiti z metodami za kanarčke. Poleg tega pa jih prihaja proti Europi na milijone.

  • Žurnalček 19:06 12.avgust 2016.

    Ciganska posla !! Pa saj jih je brez veze lovit , kajti gnarja itak nimajo , v zaporu jim je pa lepše kot doma ! Za njih je edina kazen z pendrekom 50 čez hrbet , pa da videš kako ...prikaži več takšna kazen hitr deluje !

  • tomaz 14:48 12.avgust 2016.

    Ja točno tako Janez...napisano je, da je bil z neregistriranim avtom, brez vozniškega in še vidno pod vplivom alkohola..ja tak pa res nima kaj početi na naših cestah...še nabutat b ga blo mal treba, saj takim tipom edin batina zaleže....