Pijani lovec ustrelil svojega psa in ga odvrgel v kanto za smeti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
47-letni pijani lovec z območja Ptuja je včeraj na svojem dvorišču z lovsko puško ustrelil svojega psa.
Oglej si celoten članek

Pijani lovec, ki je tako kruto pokončal svojega psa, je nato slednjega spakiral v vrečko in ga odvrgel v kanto za smeti.

Na prejeto informacijo o nedopustnem ravnanju so se takoj odzvali ptujski policisti, ki so lovcu omejili gibanje in mu zasegli dva kosa orožja, ki ju ni imel prijavljena in še štiri kose orožja, za katera je sicer imel ustrezne listine.

Ker je pijani lovec med postopkom žalil policiste, se do njih nedostojno vedel in ni upošteval priporočil, naj se umiri, so ga policisti za čas postopka pridržali. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog, zaradi mučenja živali pa ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • mph
    22:17 5. Februar 2015.

    Ne, predniki so bili LOVCI, VI pa ste danes PSIHOPATI s puško v roki. Je velika razlika. Osebno me ne …

  • 19:57 5. Februar 2015.

    bugmenot, očitno ste nekateri res še vedno v kameni dobi, ko so naši predniki lovili plen za preživetje, danes smo …

  • 16:53 5. Februar 2015.

    Imaš pa srečo, da so tudi tvoji predniki bili psihopatski lovci in nabiralci ter ulovili dovolj plena, da so lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.