Slovenija > Črna kronika
161 ogledov

Pijani lovec ustrelil svojega psa in ga odvrgel v kanto za smeti

Lovska puška Shutterstock
47-letni pijani lovec z območja Ptuja je včeraj na svojem dvorišču z lovsko puško ustrelil svojega psa.

Pijani lovec, ki je tako kruto pokončal svojega psa, je nato slednjega spakiral v vrečko in ga odvrgel v kanto za smeti.

Na prejeto informacijo o nedopustnem ravnanju so se takoj odzvali ptujski policisti, ki so lovcu omejili gibanje in mu zasegli dva kosa orožja, ki ju ni imel prijavljena in še štiri kose orožja, za katera je sicer imel ustrezne listine.

Ker je pijani lovec med postopkom žalil policiste, se do njih nedostojno vedel in ni upošteval priporočil, naj se umiri, so ga policisti za čas postopka pridržali. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog, zaradi mučenja živali pa ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. 

Komentarjev 11
  • mph 22:17 05.februar 2015.

    Ne, predniki so bili LOVCI, VI pa ste danes PSIHOPATI s puško v roki. Je velika razlika. Osebno me ne moti, če se nekdo preživlja z lovom, ribolovom, .... iz dna "duše" pa preziram in se mi gnusijo psihopati, ki ...prikaži več UŽIVAJO v klanju. Ampak s nizkim čelom in intelektom kot ga predvidevam sam premoreš, ne pričakujem, da boš razumel. Še čudi me, da se sploh znajdeš kaj za tipkovnico.

  • marabunta 19:57 05.februar 2015.

    bugmenot, očitno ste nekateri res še vedno v kameni dobi, ko so naši predniki lovili plen za preživetje, danes smo v 21 tisočletju, zbudi se....danes se lovci z lovom več al manj le izživljajo in rešujejo svoje frustracije z orožjem nad živalmi

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 16:53 05.februar 2015.

    Imaš pa srečo, da so tudi tvoji predniki bili psihopatski lovci in nabiralci ter ulovili dovolj plena, da so lahko zaplodili in preživeli potomce iz katerih izhaja bitje s tako visokim intelektom, kot je tvoj.