Pijan voznik napadel policista: Padali udarci v trebuh in brce v nogo

Foto: Žurnal24 main Policija Foto: Andrej Leban Policija in nova vozila Foto: Andrej Leban Policija in nova vozila znak 113
Pijan 61-letni voznik je trčil v vozilo pred sabo, sledilo je tole.
Oglej si celoten članek

Zaradi prekratke varnostne razdalje je 61-letni voznik osebnega avtomobila v torek povzročil prometno nesrečo, v kateri je 26-letna voznica dobila lažje poškodbe, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Povzročitelju so policisti zaradi alkoholiziranosti odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi česar je voznik napadel enega izmed njih.

V torek se je okoli 17. ure na križišču Linhartove ulice in Titove ceste v Mariboru zgodila prometna nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje, ko je 61-letnik trčil v osebni avtomobil pred sabo. 26-letna voznica omenjenega avtomobila se je pri tem lažje poškodovala.

Policisti so ob prihodu na kraj nesreče opravili alkotest, ki je pri povzročitelju nesreče pokazal kar 0,85 mg alkohola na liter izdihanega zraka, so pojasnili v sporočilu. Zaradi suma kaznivega dejanja, ga bodo policisti kaznivo ovadili.

Policisti so mu odvzeli tudi vozniško dovoljenje, kar je voznika tako razburilo, da je fizično napadel enega od njih, ga z roko večkrat udaril v trebuh in brcnil v nogo. Policisti so kršitelja, ki se je aktivno upiral, vklenili in pridržali. Storilca bodo tudi za to kaznivo dejanje kazensko ovadili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:24 14. December 2017.

    Problem je v tem, da so pri nas zakone pisali kriminalci in lopovi in so želeli predvsem zaščititi sebe. Pri …

  • 22:43 13. December 2017.

    KATIČEVA JE CARICA;;;ERJAVEC PA JE NAJVEČJI CAR

  • 21:43 13. December 2017.

    In če bi bili novinarji kot treba bi sedaj sledili tipa, da bi videli kakšna kazen ga bo doletela, ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.