Pijani voznik zbil 15-letnika

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila zgodaj zjutraj na hrvaških cestah, je umrl 15-letnik. Povzročitelj je imel v krvi kar 2,56 promila alkohola.
Oglej si celoten članek

Pijani 27-letnik je svojim avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti zbil dva 15-letnika, ki sta se sprehajala na desni strani cestišča. Najstnika je dobesedno odbilo na travnik. Eden je umrl na kraju nesreče, drugi pa je bil težko poškodovan prepeljan v najbližjo bolnišnico. Na srečo ni v življenjski nevarnosti, poroča hrvaški portal Index.hr.

Skupaj s 15-letnikoma se je sprehajal tudi 14-letnik, ki pa jo je odnesel brez poškodb. Najstniki so se vračali s koncerta Crvenih jabuk in Halida Bešlića, ki se je na petkov večer odvijal v Varaždinu. Hrvaški portal še poroča, da so morali koncert zapustiti predčasno, saj so mladoletni, na konceru pa so bili brez spremstva staršev.

Voznik v krvi kar 2,56 promila alkohola
Vozniku iz hrvaškega naselja Kuršanec so policisti v krvi namerili kar 2,56 promila alkohola. Vozilo se je po trčenju obrnilo na streho, vendar pa 27-letnik ni bil poškodovan. Trenutno je v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.