Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Pijani voznik zbil 15-letnika

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila zgodaj zjutraj na hrvaških cestah, je umrl 15-letnik. Povzročitelj je imel v krvi kar 2,56 promila alkohola.

Pijani 27-letnik je svojim avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti zbil dva 15-letnika, ki sta se sprehajala na desni strani cestišča. Najstnika je dobesedno odbilo na travnik. Eden je umrl na kraju nesreče, drugi pa je bil težko poškodovan prepeljan v najbližjo bolnišnico. Na srečo ni v življenjski nevarnosti, poroča hrvaški portal Index.hr.

Skupaj s 15-letnikoma se je sprehajal tudi 14-letnik, ki pa jo je odnesel brez poškodb. Najstniki so se vračali s koncerta Crvenih jabuk in Halida Bešlića, ki se je na petkov večer odvijal v Varaždinu. Hrvaški portal še poroča, da so morali koncert zapustiti predčasno, saj so mladoletni, na konceru pa so bili brez spremstva staršev.

Voznik v krvi kar 2,56 promila alkohola
Vozniku iz hrvaškega naselja Kuršanec so policisti v krvi namerili kar 2,56 promila alkohola. Vozilo se je po trčenju obrnilo na streho, vendar pa 27-letnik ni bil poškodovan. Trenutno je v priporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.