Pipistrel nominiran za prestižno nagrado

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski Pipistrel nominiran za letalsko nagrado Aviation Week Laureates. Ivo Boscarol, direktor podjetja Pipistrel: Že to, da smo bili povabljeni v najelitnejši krog letalskih nominirancev je prestiž.
Oglej si celoten članek

Med nominiranci za letalske nagrade Aviation Week Laureates se je letos v kategoriji tehnologije znašel tudi slovenski Pipistrel. Na koncu je v tej kategoriji nagrado odneslo podjetje BAE Systems and Gulfstream, a pri Pipistrelu izpostavljajo, da je že nominacija izredna čast.

"Od vseh nagrajencev je šla v Evropo samo ena nagrada in že pred odhodom v ZDA smo vedeli, da v takšni konkurenci nimamo veliko možnosti za zmago. A že prestiž, da smo bili povabljeni v najelitnejši krog letalskih nominirancev, je za tako majhno podjetje, kot je Pipistrel, in državo, kot je Slovenija priznanje, ki si ga težko predstavljamo," je v sporočilu za javnost sporočil Ivo Boscarol, direktor podjetja Pipistrel, in dodal, da ga veseli,da tudi tuji mediji prepoznavajo njihovo vrednost pri razvoju zelenih letalskih pogonov.

V slovenskem podjetju izpostavljajo, da je uvrstitev med finaliste, v družbo imen kot so NASA, Solar Impulse, Lufthansa in Airbus,  vsekakor nekaj, na kar so zelo ponosni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:37 3. Marec 2017.

    Pipistrel samo tako naprej.

  • 14:53 3. Marec 2017.

    Lepo, sploh če si v družbi s podjetji ki imajo več prihodka kot slovenska država skupaj.

  • 14:50 3. Marec 2017.

    Dajmo Pipi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.