Pištoli skril v kruh

Foto: Curs
Foto: Curs
Brežiški cariniki so v hrvaškem avtobusu našli nekaj več kot kilogram marihuane in dve pištoli, skriti v kruhu.
Oglej si celoten članek

Med kontrolo avtobusov na Obrežju so cariniki ustavili avtobus s hrvaško registracijo in ga pospremili do pregledovalnice na mejnem prehodu Obrežje. Tam so pregledali avtobus in prtljago potnikov. V osebni prtljagi 31-letnega državljana Bosne in Hercegovine so naleteli na zanimivo najdbo.

Carinik je pri pregledu njegove osebne prtljage opazil vrečko s kruhom, ki je bila neobičajno težka. Cariniki so jo odprli in v kruhu našli dve pištoli znamke TT. V nadaljnjem postopku so v potovalni torbi odkrili plastično vrečko s 1.133 grami rastlinskih delcev zelenorjave barve in z značilnim vonjem po marihuani. Cariniki so obvestili policiste mejne policije Obrežje, ki so nadaljevali postopek.

Kriminalisti so osumljencu kaznivih dejanj nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva ter neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog odvzeli prostost in ga pridržali. S kazensko ovadbo so ga privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Krškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.