Pixmania se umika iz Slovenije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kriza je iz Slovenije pregnala največjega spletnega prodajalca elektronskih izdelkov.
Oglej si celoten članek

Največji evropski spletni prodajalec elektronskih izdelkov svojih produktov ne bo več dostavljal v Slovenijo, nas je obvestil bralec. "Adijo, najcenejši nakup,“ je še dodal in razložil, da je preko omenjene strani že večkrat iz tujine naročil izdelke, ki so prišli v treh dneh, in to "po zelo konkurenčni ceni“.

Na Pixmanio smo naslovili vprašanje, zakaj so se odločili za umik. "Težka ekonomska situacija nas je v to odločitev prisilila. Na žalost svojih izdelkov ne bomo več dobavljali v Slovenijo,“ so za nas razložili in dodali, da bodo k nam dostavili le še čakajoča naročila. Garancije in podpora za stranke pa bodo veljali tudi v prihodnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:28 29. Marec 2013.

    Pixmania je nastala na podlagi Pixxass, zaradi lažjega zavajanja kupcev. Pixxass je odlična spletna prodajalna, ki deluje še danes, ampak …

  • 18:49 29. Marec 2013.

    Zanimivo; koliko solidnejših trgovcev je že zaprlo vrata pri nas, pa niso bili deležni žurnalove pozornosti.

  • 17:17 29. Marec 2013.

    Boh jih odnesi ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.